Loading...
Contact2018-09-26T15:30:01+00:00

Missie

Natuurlijk Werkt heeft als doel gezond werken en gezonde werkplekken te bevorderen. Daarvoor communiceren we over de waarde van groen, daglicht, bewegen en gezond eten op de werkplek met verschillende doelgroepen in de kantooromgeving.

Onderzoek is de basis

De wetenschappelijke basis is onder meer door de Topsector Tuinbouw samen met de Groene Agenda onderbouwd: planten hebben veel positieve effecten. Andere onderzoekers tonen aan dat ook dynamisch (dag)licht, bewegen en gezond eten belangrijk zijn bij gezonde werkplekken. Op Into Green is deze kennis goed gedocumenteerd.

Denk en doe mee

We nodigen alle werkgevers, toeleveranciers en stakeholders in de kantooromgeving uit om met ons samen te werken aan steeds gezondere werkplekken en werkgedrag. De tijd is er rijp voor! Neem contact met ons op als je meer wilt weten over samenwerken, deelname aan een Green deal Natuurlijk Werkt en het gebruik van de ontwikkelde instrumenten.

Deze website plaatst cookies die het gebruikersgemak vergroten en webverkeer analyseren. Meer informatie vind je in onze privacyverklaring Ok

Verkeeranalyse

We gebruiken Google Analytics om het webverkeer anoniem te analyseren.

Content van andere sites

Onze website toont Youtube video's.

Hoe gaan we met door jou verstrekte gegevens om?

We zullen jouw gegevens zorgvuldig bewaren, en niet zonder jouw toestemming delen met anderen. Lees meer in onze privacyverklaring